Pages

Monday, December 31, 2012

HAPPY NEW YEAR 2013

WELCOME 2013
>
>
>

TERIMA KASIH DI ATAS SOKONGAN ANDA..
TERUSKAN MENGIKUTI PERKEMBANGAN KAMI DI BLOG DAN FB PAGE
>
>
>
TERUSKAN MEMILIH KAMI SEBAGAI KEDAI PINGGAN MANGKUK ONLINE ANDA
>
>
TERIMA KASIH SEMUA... :) :)

PEMANGGANG AJAIB..SELF PICKUP AT KULAI WEEKEND NI... :)

SELAMAT TAHUN BARU SEMUA... :)

OK...SHORT PENGUMUMAN...ESPECIALLY UTK ORANG2 KULAI...KULAIJAYA... :)
WEEKEND NI KAMI AKAN BERADA DI KULAI UTK PENGHANTARAN BARANG KITCHENWARE DAN TEPUNG COOKIES YANG TELAH DITEMPAH OLEH CUSTOMER...

so...pade sape2 yang tgh tercari-cari pemanggang ajaib kat kulai tu....jom order dari kami sekarang... :)
x payah susah2 nak cari....order jer...comfirmkan order then weekend ni kami hantarkan terus kepada uols...
jom jom!!!! weekend ni (6.1.13) kite jumpe...
ok...sape2 rase nak order lah terus call/sms/whatsapp saye k.... :) 0177203640 

nak yang 28cm ke?? or 30cm?? pilih jer... :) 


Sunday, December 30, 2012

TEFAL ESSENTIAL COOKWARE SET..READY STOCK!!! NOW IN JB!!

salam semua....
hari ni last day utk 2013....
mcm yang saye janji kan....coming 2013..TEFAL COOKWARE SET pon tiba dgn selamat...
now READY STOCK...
ermmm yes ready stock...not a pre-order...ready stock...
order hari ni..esok sy courier to ur door step.. :)
x payah tunggu lame2...
so ape tunggu lagi...jom jom order sekarang...sebelum kehabisan stock..

now we have ready stock item for TEFAL ESSENTIAL 5PCS...

RETAIL PRICE: RM580.00
NOW ONLY : RM440 INCLUDE POSTAGE





ok...ni ape yang ade dlm set TEFAL ESSENTIAL..
jom tengok technical spec dia plak..


TEFAL ESSENTIAL 5 PIECE

  • Unique Thermospot technology;Resist Plus non-stick coating;Glass lids;Dishwasher safe;PTFE exterior which is easy to clean
  • Durabase technology for efficient heat distribution
  • Dishwasher safe
  • Resist plus coating that promises durable non-stick cooking performance
  • Unique Thermospot technology lets the consumer know when the frying pan has reached it's optimum cooking temperature
  • Usage: suitable for gas and electric hobs and solid hot plates.
  • Not suitable for use with induction hobs.
  • Use with non-stick utensils.
  • Set: 1x14cm milk pan, 1x16cam saucepan, 1x18cm sausepan, 1x20cm frypan and 1x24cm frypan.

PEMANGGANG AJAIB MENANG GLASSWARE


Kat atas ni gambar 2 jenis pemanggang ajaib dari Syarikat Menang Glassware...
mcm post sy last few days.. leh check kat cni.. http://hamliana.blogspot.com/2012/12/pemanggang-ajaib-gen-2-30cmgambar.html

yang kat atas tu pemanggang saiz lama iaitu 28cm...yang bawah tu pemanggang yang terbaru..saiz 30cm..

so pade sape2 lagi yang belum ade pemanggang ajaib ni...jom jom order sekarang sementara stok masih ade...nak yang lebih value amik yang saiz besar... :)


SAIZ 28CM HANYA RM125+RM10 (postage)
SAIZ 30CM HANYA RM168+RM10 (postage)

contact sy skang k....0177203640...




Saturday, December 29, 2012

LUMINARC...QUALITY...PROSPERITY...



ermmm sy tau masih ade yang tercari2 mane nk beli set-set yang menarik dr LUMINARC ni... :)
kan..?kan...? :)

jawapannyer...jom la belek2 katalog dlm blog ni...LUMINARC yang sy jual ni adalah edaran dari AKOJAYA...
ade pelbagai jenis..
ade diiner set, tea set, keep box, casserole dan mcm2 lagi...

Mahal?? Ermm mmg x di nafikan..harga set-set LUMINARC ni ade skit lebeyyy klu nak compare dgn Syarikat Menang Glassware or Giacomo..TAPI...hehehhe ade skit kurangggg klu nk compare dgn CORELLE....

Luminarc ni made in France..berkualiti, tahan lasak gak.. (lebih kurang Corelle), cume ia x senipis Corelle..but ia xde lah berat mcm pinggan porselin..

Why Luminarc... ? :)

All Luminarc products which have the “stackable” logo are made from tempered glass which makes them more resistible to mechanical and thermal shocks. (from Luminarc website)

So pade sape2 yang meminati jenama LUMINARC ni..jemput la tgok katalog kat blog ni...
search jer kat column "search" tu...
Or leh tgok kat LABEL "AKOJAYA"

If kwn2 tgh on FB...ermm jom tgok kat album dlm FB sy.. add freind tau.. ;)







Friday, December 28, 2012

TEFAL & VINERS COOKWARE SET READY STOK!!!!!!

salam...and selamat pagi semua.... :)
ms entry ni di tulis skang pukul 6 pg....
short entry...
just nak bagi tau....kpd kwn2 semua...esp pengunjung setia kedai online sy yg sgt2 disayangi. :)
>
>
>
>
TEFAL COOKWARE SET
>
>
>
VINERS COOKWARE SET
>
>
READY STOK AVAILABLE NOW....!!!!!
100% IMPORTED ITEMS!!!! 100% AUTHENTIC!!!!
>
>
>
READY STOCK!!! READY STOCK!!!!
TEFAL AND VINERS NOW IN JB....
GRAB IT NOW....!!!!
CITER2 KAT KAWAN2 SEMUA NOW ADE READY STOCK SEDIA UTK DIMILIKI.

SAPE2 KAT JB..LEH SELF PICKUP.. :)


APA TUNGGU LAGI...JOM CEPAT2 CALL/SMS/WHATSAPP UTK TEMPAH PEMBELIAN SEKARANG...!!
STOCK AMAT2 TERHAD...SAPE CEPAT DIA DAPAT...
>
>
JUST CONTACT JER SY K......
0177203640
TQ LALING SEMUA..... :)

Thursday, December 27, 2012

PEMANGGANG AJAIB MENANG GLASSWARE GEN-2

JOM JOM..STOK BARU PEMANGGANG AJAIB GENERASI KEDUA DAH TIBA....!!!
PEMANGGANG AJAIB KINI LEBIH BESAR...LEBIH TINGGI...

DIDATANGKAN DENGAN KETINGGIAN 8CM, SAIZ LEBAR 30CM DAN PERCUMA SATU RAK SERBAGUNA....



KINI HANYA RM168.00 
UNTUK SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA KOS PENGHANTARAN HANYA RM10.00 SAHAJA...

>
>
RM168.00 + RM10.00 (postage)
>
>
>
ORDER NOW.... 0177203640

ALMOND CHOCOLATECHIP COOKIES SEBAGAI DOORGIFT

short iklan.... :)
>
>
>
saya juga menerima tempahan untuk door gift yang berasaskan almond coklatchip cookies
>
>
>
sesuai untuk dijadikan door gift bagi majlis-majlis seperti potong jambul, perkahwinan, akikah, bertunang... dan lain2...
>
>
>
pelbagai jenis pilihan mengikut kesesuaian budget anda...
>
>
yang pastinya tetamu PASTI tersenyum puas menikmati kelazatan, kerangupan almond coklatchips cookies yang anda beri sebagai door gift...
>
>
>
antara yang tempahan yang diterima


untuk sebarang pertanyaan boleh terus hubungi saye yer.... :P
tq dear...

Wednesday, December 26, 2012

PANAS!!! BEST SELLER!!! TEPUNG READY MIX ALMOND CHOCOLATCHIP COOKIES

IKLAN JAP EH.... :) 

heheheh sambil tgok2 katalog pinggan mangkuk tu...meh tgok best produk yang sy ade jual...jgn risau..ni x mahal.. :)
and x rugi..sebab?? sebab...sy jual tepung ready mix utk wat cookies.. :)
yang gerenti cookies ni sedapppp..
so mmg x rugi kan??
makanan yang sedap mane leh kate rugi.... :)

alhamdulillah...sambutan sgt2 menggalakkan.... :)
x sampai 2 minggu hampir 100 bungkus tepung habes di jual..
now out off stock..
stock akan sampai Sabtu ni.. (29.12.12)..

so pd sape2 yang x try test cube lagi...jom cepat2 order...booking...
and pade sape2 yang bercita-cita nak MENJANA pendapatan sampingan dari rumah...leh pikir2 kan peluang ni...
KERANA....hmmmm dengan tepung ni anda semua leh jenamakan semula cookies yang anda wat tu jadi 100% jenama sendiri....and leh jualkan semula... 
cookies yang dibuat gerenti jadi..gerenti sedap...org ramai mesti suke...

selain tu...BOLEH MENJANA pendapatan dengan menjadi ejen jualan tepung dan cookies dah siap...
nak jadi ejen...??? jom jom call saye segera....peluang yang baik jgn disia2 kan camtu jer....

area SKUDAI.. leh dptkan tepung ni dari ejen kami -  EFFA 0137548950








DURALEX...TAK LAPUK DEK HUJAN TAK LEKANG DEK PANAS

:) bermadah kan tajuk hari ni....? hehehehhee..
yerla...sape pernah dgr jenama DURALEX ni??
saye dgr dari zaman2 saye kecik2 dulu...mak saye sibuk beli n kumpul koleksi pinggan mangkuk duralex ni...dia beli dari Singapore...
ermmm..dulu thun 80an...90an..duit singapore lagi rendah dari duit kite..
so mmg best la soping kat sane..sy pon x berape igt sgt....ms zaman tu umur dlam 6-7 thun...ikut mak gi Singapore shopping pinggan mangkuk..
mmg banyak la set duralex ni...mak kate nk wat kenduri kendara...

bile dah besorr tua ni...br tau..DURALEX ni mmg pinggan berkualiti tinggi...dah lame dah established...and made in France...pendek kata...mmg DURALEX ni DULU, KINI DAN SELAMANYA...hehehhe evergreen... :)

ni link utk sape2 nak cari set-set koleksi dari DURALEX kat kedai kami k...

http://hamliana.blogspot.com/2012/11/44-pcs-dinner-set-duralexmade-in-france.html
http://hamliana.blogspot.com/2012/11/loose-item-duralexmade-in-france.html
http://hamliana.blogspot.com/2012/11/set-pinggan-mangkuk-duralexmade-in.html

sy share serba sedikit info tentang DURALEX ni....
saye amik dr website dia...http://www.duralex.com


For many of us, Duralex is a magical name which tells the story of childhood with little embossed numbers found at the bottom of canteen tumblers, we all played with during lunchtime.
But it is also much more than this…
Saint-Gobain creates on June 6, 1945 the brand Duralex to produce tempered glass objects for tableware.
This moulded, tempered glass that proved to be practically unbreakable took the form of the emblematic "Gigogne" tumbler of Duralex brand in 1946.
The history of Duralex brand was born, and the presence of these tumblers in daily life would be remembered by generations of school children due to the number of the mould from 1 to 48 engraved on the bottom. A legend was born.
Today over 250 references in 4 colours, make up the Duralex offer: glasses and tumblers, plates and dishes, complete tableware sets and accessories.
Duralex brand has a bright future, and by using its history it will write new pages about cuisine and tableware throughout the world.


Technical definition :
The tempering operation consists of brutal cooling by ventilation through cold air on the glass product, which was preliminary brought to a temperature of 700°C. This treatment creates in the glass constraints that improve most of its physical properties : resistance to mechanical constraints (flexion, shocks) and thermal shocks.
MECHANICAL PROPERTIES :
The product is 2,5 times more resistant than a standard glass.
THERMAL PROPERTIES :
Tempered glass can resist a thermal shock of 130°C, while classical glass breaks from a thermal shock at about 40°C. Tempered glass conserves the optical and acoustic properties of each basic product. After being tempered, the glass can no longer be recut or reshaped. Slight deformations may be observed after tempering which are inherent to the manufacturing process.
Assets :
Shock resistantThermal shock resistantDishwasher safe
Microwave safe

Tuesday, December 25, 2012

JOM WAT POPCORN GUNA PEMANGGANG AJAIB...!!!!

Hari ni cuti2 dok umah...so ade ms free..ermm pikir-pikir nk wat ape ek...so terpikir nak wat popcorn la..hihihi mesti anak suke..
zasss gi jusco beli madu, mentega and jagung popcorn..

hehehe x payah pakai pressure cooker utk wat popcorn ni..pakai pemanggang ajaib ni terbukti boleh..yes boleh!! :) hahaha memang serbaguna sgt pemanggang ajaib ni...tak sia2 klu korang beli...
harga pon sgt2 berpatutan...




saya share skit cara wat popcorn..(hehe amatur jer..)

Bahan2..
- Jagung Popcorn
- Mentega
- Madu /Gula

Cara2..
- Mula2..panaskan mentega..
-masukkan jagung popcorn..(tapi jgn banyak2..nanti dia kembang kang x muat)
-tunggu sampai bunyi "pop"
-bile semua jagung dah kembang, asing kan..

-panaskan mentega dan madu/gula..
-masukkan popcorn
-gaul hingga rata..

SIAP.. :)




CORELLE....LUMINARC....MELENGKAPKAN HIDANGAN

hehehe cer fokus pd pinggan...nasi lemak ni dihidangkan  gune set pinggan Corelle Square Simple Line..utk next year set ni akan dijual di kedai kami...berminat tak?? :)


amacam...?klu gune pinggan cantik makan pon selera...tul x..? :)  utk set-set Corelle yang kami bakal jual 2013 ni leh la rujuk kat link ni k.. http://hamliana.blogspot.com/2012/12/corellecorellecorelleakan-tiba-di-jb.html


haaa utk pinggan ni plak adelah dari jenama LUMINARC..SWEET LINE  WHITE DINNER SET.. leh tgok kat link ni.. http://hamliana.blogspot.com/2012/10/akojaya-dinner-set-luminarc.html




SUSAH NAK DESCRIBE DGN KATA-KATA...

ermm... macam yang semua tau...kedai kami menjalankan perniagaan yang berteraskan pinggan mangkuk / keperluan dapur secara online.....
so kebanyakan nyer berkisar dengan "FRAGILE ITEM" or bahan mudah pecah..A.K.A kaca..

cabaran dalam bisnes genre ni?? ceh dah mcm genre lagu plak..:)
ermm cabaran nyer ialah PEMBUNGKUSAN FRAGILE ITEM supaya BARANG FRAGILE tu sampai dgn sempurna pd customer....
hmmm..mmg agak susah...n rumit..sebab kami nak seboleh-bolehnyer barang yang customer beli tu smpai sempurna...n hati gembira..customer gembira..kami 1000 kali lagi GEMBIRA.. :p

mmg agak susah nak yakin kan customer ms mule2...n kami jugak xleh nk wat ape2..sbb kami dh berusaha sehabis baik utk memastikan barang2 fragile tu sentiasa selamat hingga smpai kpd customer...

CUMA...kami tak bertanggungjawab ke atas kerosakan yang berlaku sepanjang process penghantaran di lakukan oleh pihak COURIER yang kami lantik...sebab kami juga tak mendapat apa2 warrenty utk semua fragile item kami...kami x boleh tuntunt ape2 ganti rugi dari mereka...

Tapi...mcm yang sy ckp.....kami mmg menjaga kualiti perkhidmatan kami....kami mmg akan membungkus semula fragile item yang customer order...
dan setiap kali hantar....hati akan dup dap dup dap.....serius ok....huhuhuhu..


and..bile customer msg barang dah sampai selamat baru la hati rase LEGA  xterkira.... :P
Syukur sgt2 pd Allah.... :)
mmg ssh nk describe dgn kata2....





Monday, December 24, 2012

SET COOKWARE T-FAL (TEFAL)...VINERS...2013

SELAMAT BERCUTI SEMUA....

hai...esok cuti krismas...so plan nk gi mane...?:) ermmm klu nk dtg JB skang dah byk tmpt2 menarik tau....
leh gi LEGOLAND, HELLO KITTY PARK, SHOPPING..!!! :)hehehhee jemputlah dtg ke negeri Johor....

ok...utk next year...Promosi New Year..kami akan ade beberapa set cookware yang berkualiti tinggi dan di import sepenuhnya...100% authentic product.. :)

untuk sape2 yang tercari-cari set dari T-FAL (tefal) dan VINERS teruskan follow kedai online kami k....

Khas utk kwn2 yang berada di sekitar JB....:) leh terus COD..cash on delivery...n yang pastinyer..set-set ni TAKDE tau jual kat JUSCO TEBRAU CITY.... :)
Klu nk pre-order pon boleh....
So sume kena alert tau...bile sy akan kuarkan set-set ni utk di jual n dimiliki terus oleh uols... :)
stok sgt2 terhad....
>
>
>

now is know as T-FAL


Saturday, December 22, 2012

Friday, December 21, 2012

2013 BAKAL TIBA.... :)

camne dgn azam 2012...? huhuhu sy banyak lagi x tercapai....
so hopefully 2013 memberi 1001 sinar yang memancar.. :)

thanks sgt2 sbb kwn2 sume sudi melawat kedai online sy yang x seberapa ni....
bermula dr tahun 2010.. smpai skang....ermmmm kejap jer mase berlalu...
semoga 2013 yang mendatang ni kita semua akan lebih berjaya...dalam hidup didunia...n akhirat juga... :) amin....

utk 2013....kami akan menjual set-set yang kami import dari luar negara...so uols sume teruskan follow blog ni yer.... :) 

PEMANGGANG AJAIB GEN-2 30cm...GAMBAR.. :)

hihihi boring x bace blog sy ni... :)

sorry2..post yang tadi tu (http://hamliana.blogspot.com/2012/12/pemanggang-ajaib-generasi-ke-2-size-30cm.html  )    xde gambar kan...? so ni mcm yang saye janji kan.... ni sy uplode gamabr-gambar PEMANGGANG AJAIB GEN-2 30cm ni...


 yg belah kiri tu size 28cm(1st)..kanan plak size 30cm (GEN-2)


1 set ada percuma 1 rubber seal & tray tos/pengukus makanan



leh ditanggalkan menjadi 2 bahagian..so leh dapat 2 pan utk memanggang secara terbuka



setiap set pemanggang ajaib GEN-2 didatangkan dgn beg yang cantik.. :)

>
>
>
>
KINI HANYA RM168.00 + RM10.00 (postage)
>
>
>
Nak jimat kos pos?? leh pakat2 kumpul order..then beli sekali..jimat pos..$$$$

Thursday, December 20, 2012

PEMANGGANG AJAIB GENERASI KE-2 SIZE 30cm

Hai... :)

ok..lame dah x update ek...heheheh.agak kebizian skit sebab skang dah ade 2 core bisnes... :)
alhamdulillah...selain pinggan mangkuk, jualan tepung amazing ready mix utk wat almond chocolatechips cookies and cookies dah siap amat2 menggalakkan.. :)
sebab....cookies tu mmg betul2 sedap...and tepung ready mix nyer pulak mmg betul2 mudah, senang, cepat dan gerenti jadi cookies yang sedap..

so sape2 yang rase2 nak test try tepung ready mix ni jom la cube....
mmg x rugi... :) makanan yang sedap mane leh kate rugi.. :) 
>
>



Jom-jom pakat2 order....haaa klu yang kt opis tu..cer ajak opis mate beli sekali..nanti leh tong-tong kos postage.. :)
Min pembelian utk postage is 3bag dgn kos pos RM10 sahaje...
nak tanye ape2 call/sms/wasap jer k..0177203640



huhuhu terlebih plak citer psl tepung n cookies.. :) sorry..klu bab2 makanan mmg terlebih excited ckit.. :P

ok..sebenarnyer nak citer psl produk terbaru Sykt. menang Glassware... PEMANGGANG AJAIB GENERASI KE-2...
best x bunyi nyer... ??
yes..GENERASI KE-2..nape ckp GENERASI KE-2..?? sbb yang 1st tu pemanggang ajaib yang 28cm tu...so ni 2nd la...size 30cm..
permukaan yang lebih luas..dan pan yang lebih dalam..

Gambar??? huhuhu ade kat page FB saye... uols tgok kt page FB dulu ek... nt mlm or esok sy update gambar kat blog k...


dah tgok tu nanti like my page k....if uols ok...leh la share dgn kwn2 yang lain..:) thanks uols.. :)

pastu kan...kelebihan Pemanggang Ajaib Gen-2 30cm ni...selain saiz yang besar..ia jugak leh ditanggalkan jadi 2 bahagian pan..
maksudnyer....jadi 2 pan pemanggang.. :)
then, klu beli yang GEN-2 ni ade dapat percuma TRAY utk tos/kukus makanan... :)
mmg byk kelebihan...

>
>
>
>
HARGA HANYA RM168.00 + RM10.00 (postage all peninsular M'sia)
>
>
>
TAPI....
pade sape2 yang ade ramai kwn2 kat opis tu..or jiran2 kt umah yang berminat nk beli pemanggang ni...leh pakat pakat beli kumpul ramai2...
nanti leh jimat kos postage...

cth: klu beli 5 set  sy hanya kenakan cas penghantaran RM25.00 jer...
so..mean 1 pemanggang cas hantar hanya RM5.00 jer..
wlupun nampak skit RM5.00 tu..tapi still ade penjimatan kat ctu...
jomla..jomla...ajak kwn2 order sekali k....




Wednesday, December 19, 2012

MINGGU YANG SIBUK DAN CEMAS...

Salam semua... :)

ermmm lame dah rs tak update blog sy ni...kedai online sy yang x seberape ni...huhuhu few days ni cuma sempat update FB jer...blog br malam ni sempat nk jengah..

huhuhu...my baby admit hospital last Monday...high fever..so keadaan sy agak sibuk dan sedikit kalut minggu ni...
tp alhamdulillah...arini dah kuar hospital.. :) :) lega rase hati bile baby dah sihat...

dlm2 sibuk sy masih cube melayan setiap pertanyaan dan order dr my lovely mrs/mr customer....:):) hehehehe...

so..now I'm back on track to serve all of u....sape2 yang nk order kitchenware...nak order tepung ready mix just contact jer saye k....

k la.... nanti sy akan update lagi ek kedai online ni....mmg byk nk update psl new product.. :) :)
tunggu..... :)
>
>
>
>
pic my baby mase warded aritu....

>
>
(hi auntie /uncle sume...now sy dah ok dah...:P )

Thursday, December 13, 2012

GIACOMO SALE 2012....AKAN BERKAHIR X LAMA LAGI...

Uols...sape2 yang tgh search2 Giacomo SALE 2012 ni...cepat2 la bertindak tgok katalog kat blog ni or FB page...
bukan ape....sale ni berakhir 31.12.12...
ade certain barang2 dinnerware kami bagi promosi FREE DELIVERY...
cepat2 wat order....if stok xde pon still leh order dulu...
yang penting kite nk kejarkan sebelum 31.12.12...
nanti next year akan dh kembali seperti biase...
n kuar katalog baru nt x tau plak kot-kot GIACOMO naik kan harga..

so....jom tgok katalog k...pastu if berkenan terus jer zasss sms/call/whatsapp saye... :P
saye dah listkan link-link utk GIACOMO SALE 2012 ni...nt senang skit kwn2 nak cari... :)


http://hamliana.blogspot.com/2012/12/koleksi-pinggan-melaminedinner-set.html
http://hamliana.blogspot.com/2012/11/dinnerware-set-putih-dari-giacomo.html
http://hamliana.blogspot.com/2012/11/sale-sale-buffet-set-food-warmer-harga.htmlhttp://hamliana.blogspot.com/2012/11/salesale-dinner-set-gaicomo-part-5.html
http://hamliana.blogspot.com/2012/11/salesale-dinner-set-giacomo-part-4.html
http://hamliana.blogspot.com/2012/11/sale-sale-dinner-set-giacomo-part-3.html
http://hamliana.blogspot.com/2012/11/salesale-giacomo-2012-casserole-set.html
http://hamliana.blogspot.com/2012/11/sale-sale-dinner-set-giacomo-part-2.html
http://hamliana.blogspot.com/2012/11/sale-sale-dinner-set-giacomo-part-1.html

or klu agak2 nak search by jenis barang, leh cer search kat column "SEARCH" kat sebelah kanan blog ni k... :)

VINERS...VINERS..PERIUK VINERS... APE TU..??

hai semua... :)
ermm pernah dgr x VINERS..?? VINERS COOKWARE...?
Viners ni adalah salah satu jenama cookware yang terkenal kat U.K.. berkualiti dan sgt elegan.. klu kat M'sia ni, Malaysian hanya kenal TEFAL or skang dad tukar T-FAL... Viners ni pon x kurang hebat nyer..

Jarang ade jual kt M'sia..rasenyer ade kat K.Lumpur jer..tu pon shopping2 mall yang besar..cer try carik kat Bangsar Village...tgok brape harga nyer.. hehehehhe..

Ok la...sebenarnyer Koleksi Viners Cookware Set ni bakal sy jual..
100% AUTHENTIC PRODUCT FROM VINERS UK.
x banyak stok pon...mmg limited..

mmg nampak class sgt klu ade Viners ni... :P



      

VINERS OAKHAM 6-PIECE PAN SET

>
>
>
>
CANTIK KAN...??
>
>
Tunggu tau lagi cerita psl VINERS ni.....follow k my online shop ni....or sape nk tnye ape2 just contact 0177203640


Wednesday, December 12, 2012

CORELLE..CORELLE..CORELLE..AKAN TIBA DI JB!!!! :)

uols..... :) :)
nampak x saye senyum ni.... :)
gembira sgt sebab set-set dinner set Corelle yang sy order dr US bakal smpai x lame lagi....best2..
Insyaallah barang2 tu akan sampai M'sia akhir bulan January or awal February 2013..hehhehehe..dah naik kapal dah awl bulan Dec aritu...
yihaaaa..yihaaaa!!!

so...........pd kwn2 sume yang sedang2 usha2 corelle, nak tambah koleksi corelle leh la tgok dulu ape yang kami ade k.......
stok xdela byk sgt....agak terhad jugak la...so sape cepat dia dapat.. :)

especially kwn2 yang ade kat sekitar Johor Bahru, Kota Tinggi, Kulai, Pasir Gudang...ermmmm jom la beli direct dari sy... :) leh save kos courier..uols self pickup jer...
amacam..?

sape2 berminat leh la wat PRE-ORDER dulu....
Takut nk wat PRE-ORDER??? ermm mmg ade customer yang ckp mcm tu..takut nk PRE-ORDER sebab takut kena TIPU....
huhuhu...xtaula klu org lain...tp saye mmg betul2 serius berbisnes..niatnyer nak tambah pendapatan keluarga..and sy memang MINAT BISNES NI...xde pon niat nak menipu customer..sebab customer-customer la tunggak bisnes sy.....:) sy sayang customer2 saye...:P
so klu uols yakin dengan sy..leh la wat PRE-ORDER dulu utk dapatkan set Corelle ni...

tp kalau nk tunggu barang sampai pon leh jugak..cume saye tak leh janji set-set tu ade lagi ke x nanti...sbb takut full booked..
corelle ni mmg ramai sgt permintaan..
bak kate org..alah membeli menang memakai...

untuk PRE-ORDER hanya perlukan RM50/SET.... :)
klu sape2 nak ansuran bayar 2 kali pon boleh... :)


ok..jom cuci mata k...ni set-set yang saye ade untuk dijual....



Corelle Livingware Spring Pink 16-Piece Dinnerware Set, Service for 4

HANYA RM350/SET FREE POSTAGE

Corelle Livingware City Block 16-Piece Dinnerware Set, Service for 4

HANYA RM350/SET FREE POSTAGE


Corelle Livingware Country Cottage 16-Piece Dinnerware Set, Service for 4

HANYA RM350/SET FREE POSTAGE




Corelle Contours Neo Leaf 16-Piece Dinnerware Set, Service for 4

HANYA RM370/SET FREE POSTAGE



Corelle Livingware Spring Blue 16-Piece Dinnerware Set, Service for 4

HANYA RM370/SET FREE POSTAGE



Corelle Square Simple Lines 16-Piece Dinnerware Set, Service for 4

HANYA RM450 FREE POSTAGE






PYREX STORAGE 10PCS/SET

HANYA RM190/SET FREE POSTAGE
>
>
>
>
macam mane...?? menarik kan...? if nak tanye ape2 kemusykilan psl Corelle ni jom contact sy k.... :)
sms/call/whatsapp..0177203640

utk2 yang especially ade kat area Johor Bahru...jom cepat..sebab leh self pickup.