Pages

Thursday, December 5, 2013

ALHAMDULILLAH DOORGIFT KE BRUNEI SELAMAT DIHANTAR

Alhamdulillah....lega sangat rasa kat hati..bile dah hantar semua tempahan jug as "doorgift" yang di tempah oleh seorang pelanggan dari Brunei. Kisah nya korang boleh baca kat sini k..

Customer ni order 200 biji jug jenama Pasabahce. Sangat-sangat terharu dengan kepercayaan yang diberikan kepada kami... Sebagai orang yang menjalankan bisnes secara online, KEPERCAYAAN yang diberikan oleh pelanggan adalah NILAI yang terhebat dari Allah..sebab kepercayaan ini bukan boleh dijual beli..

Saya akui..tanpa kepercayaan memang sukar untuk kita bina perniagaan online. Sebab kalau orang tak percaya..barang RM 10 pun orang tak nak beli..takut nak beli sebab takut kena tipu. Betul tak..? 
So saya memang sangat-sangat bersyukur kerana diberikan "rezeki" kepercayaan ini kepada kami di HAMLIANA KITCHENWARE / PingganMangkukOnlineHamliana .

InshaaAllah kami sentiasa cuba berikan yang terbaik dalam setiap perkara yang kami buat untuk pelanggan-pelanggan kami.

Gambar-gambar kat bawah ni proses me"ready" kan tempahan dari mrs.customer..
Inilah jug yang di jadikan doorgift. Hanya RM 19.90 sahaja/pc
Jika ada yang nak beli satu-satu pon leh jer..
If ade yang nak beli borong pon boleh... :) contact jer saya k..kita bincang.
010-7602010 /whatsapp 017-7203640Doro JugKerja-kerja menge"check" keadaan jug sebelum dihantar kepada pelanggan untuk memastikan jug berada dalam keadaan baik sebelum dihantar.
Terima kasih encik suami.. :)
Kotak-kotak yang telah siap dipacking, menunggu lori courier datang pickup.

 Kerja-kerja memunggah kotak-kotak ke dalam lori.  Kerja-kerja memunggah kotak-kotak ke dalam lori.


Terima kasih abang-abang courier..tanpa anda semua, kami tak akan sampai ke tahap ini. Sebab, teraju utama bisnes online adalah courier service yang bagus.
Alhamdulillah di atas nikmat ini...semoga selepas ini kami dapat terus menambah nilai terhadap ramai lagi mereka yang memilih membeli belah barangan perkakasan dapur secara online.
Untuk mereka di sekitar JB, boleh kunjungi premis kami di Tmn Nusa Idaman, Nusajaya, Johor.

SMS/CALL 010-7602010
WHATSAPP 017-7203640
me...diana :)

No comments :

Post a Comment